Dziś Kuchnia Vikinga to cztery hale produkcyjne o łącznej powierzchni 13 000 m2, własne centrum dystrybucyjne w Warszawie i flota 250 aut. Firma zatrudnia blisko 1000 osób, a spod dachu Vikingów każdego dnia wyjeżdża ok. 162 000 posiłków!
Dodano: 23.02.2024
Zobacz również
Dodano: 21.11.2025
Dodano: 21.11.2025
Dodano: 21.11.2025
Najwięcej polskich dzieci chciałoby zostać w przyszłości influencerami i budować karierę w mediach społęcznościowych.
czytaj dalej
Najnowszy raport "Młodzi i przyszłość – Aspiracje edukacyjne i zawodowe dziewczyn i chłopców w Polsce" rzuca światło na to, kto i co kształtuje marzenia oraz wybory młodego pokolenia. Badanie objęło dzieci i młodzież w wieku od 11 do 17 lat.

Dodano: 21.11.2025
Dodano: 21.11.2025